Source of the photo
              http://www.mun.ca/biology/bpromoters/edibleinsects.php
          Author of the description
              Gruiz Katalin
          
Sültrizs lisztkukaccal:
Hozzávalók:
- 1 egy felvert tojás
 - 1 kávéskanál olaj
 - 3/4 bögre víz
 - 1/4 bögre apróra vágott hagyma
 - 4 kávéskanál szójaszósz
 - kevés fokhagyma
 - 1 bögre gyorsrizs
 - 1 bögre főtt lisztkukac
 
Elkészítési mód: verd fel a tojást egy serpenyőben, add hozzá a vizet, a szójaszószt, a liszkukacokat, a fokhagymát és a hagymát. Forrald fel, majd keverd bele az előre megfőzött rizsbe. Forrósítsd át, takard le, majd hagyd állni 5 percig fogyasztás előtt. Jó étvágyat!
Source of description
              http://www.mun.ca/biology/bpromoters/insectrecipes.php