A Nyugatmagyarországi Egyetem előadássorozata a HACCP minden aspektusát részletesen tárgyalja:
- A HACCP lényege
- HACCP az élemiszerhigiéniában
- A rendszer alapelvei
- HACCP rendszer
- Mikrobiológiai veszélyek
- Fizikai és kémiai veszélyek
- A nyersanyagban rejlő veszélyek
- Biztonság és technológia
- Tisztítás és fertőtlenítés
- GMP és GHP
- HACCP rendszer és alkalmazása
- Veszélyelemzés és CCP meghatározás
- Felügyelő eljárás
- Validálás és verifikálás
- Végrehajtás
Source
http://www.mtk.nyme.hu/~food/int-hu/mikro/segedletek/szoveg/Vev.htm
| Attachment | Size |
|---|---|
| HACCP.ppt | 4.19 MB |
| HACCP az élelmiszerhigiéniában.ppt | 330 KB |
| A HACCP rendszer alapelvei.ppt | 884 KB |
| HACCP rendszer.ppt | 217 KB |
| Mikrobiológiai veszélyek.ppt | 484 KB |
| Fizikai és kémiai veszélyek.ppt | 846 KB |
| A nyersanyagban rejlő veszélyek.ppt | 1.49 MB |
| Biztonság és technológia.ppt | 570 KB |
| Tisztítás és fertőtlenítés.ppt | 285 KB |
| GMP és GHP.ppt | 292 KB |
| A HACCP rendszer és alkalmazása.ppt | 278 KB |
| Veszélyelemzés és CCP meghatározás.ppt | 220 KB |
| Felügyelő eljárás.ppt | 313.5 KB |
| Validálás és verifikálás.ppt | 229.5 KB |
| Végrehajtás.ppt | 220.5 KB |